نشلجي

نشلجي

فرهنگي، ديني و قرآني

ديوکسين ( Dioxin) يک سم بسيار قوي

دیوکسین A
 
  ديوکسين (Dioxin ) يک سم بسيار  قوي براي سلولهاي بدن است و باعث بروز  سرطان به ویژه سرطان سينه مي شود.
اخيراً تحقيقاتي توسط دکتر Edward Fujimoto مدير برنامه ريزي سلامت  بيمارستان Castleآمريکا  راجع به ديوکسين و چگونگي عملکرد آن در  بدن صورت گرفته است كه در نتيجه آن توصيه  هاي ذيل ارائه شده است .
1- بطري هاي پلاستيکي آب را در فريزر براي  انجماد قرار ندهيد چون اين کار باعث  آزادسازي سم ديوکسين از ظروف پلاستيکي مي  شود.
2- غذاها به ویژه غذاهاي حاوي روغن و  چربي  را در ظروف پلاستيکي در  مايکروويو گرم نکنيد. ترکيب «چربي ـ  گرمای بالا و پلاستيک» باعث آزادسازي  ديوکسين به داخل غذا و در نهايت به درون  سلولهاي ما مي شود. به جاي آن براي گرم  كردن غذا استفاده از ظرف شيشه اي مثل پيرکس  و چيني توصيه مي شود،
3- غذاهاي فوري (Fast Food) و سوپها  بايد در ظرف ديگري غیرازظرف پلاستيکی يک  بار مصرف گرم شوند.کاغذ بد نيست ولي نمي  دانيم که مطمئن تر از ظروف شيشه اي و غيره  باشد.
4- لفاف هاي پلاستيکي فقط وقتي خطرناک هستند  که با غذا در مايکروويو استفاده شوند.
5- فرآوري غذاها در دمای خيلي بالا باعث حل شدن  و آزاد شدن ديوکسين از پلاستيک و نفوذ آن به  غذا مي شود.به عنوان جايگزين پوشاندن غذا با  يک لفاف کاغذي توصيه مي شود...


نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:





نویسنده: محمد رضا معيني نشلجي ׀ تاریخ: چهار شنبه 17 مهر 1392برچسب:, ׀ موضوع: <-PostCategory-> ׀

CopyRight| 2009 , nashalji.LoxBlog.Com , All Rights Reserved
Powered By LoxBlog.Com | Template By:
NazTarin.Com